Verkoop

Ongeacht het type woning dat u wil gaan verkopen, of het nu gaat om een appartement, middenwoning, tweekapper of vrijstaande woning: onze makelaar komt graag bij u langs voor een vrijblijvend intake gesprek.     

Tijdens dit eerste gesprek maken wij kennis met u en wordt de woning bekeken en beoordeeld. Op basis van onze kennis van de regionale markt en vergelijking met referentie-objecten geeft onze makelaar een realistische en onderbouwde verkoopprijs. In overleg met u en afgestemd op uw persoonlijke wens stellen wij een vraagprijs vast. Middels een informatiebrochure met uitgebreide beschrijving en een goede fotopresentatie wordt de woning gepresenteerd en in beeld gebracht.

Tevens wordt de woning op onze eigen site geplaatst alsook op de grootste en meest bekende onroerend goed sites, zoals funda.nl, jaap.nl en huislijn.nl.

Naast de plaatsing op diverse websites maken wij ook actief gebruik van social media kanalen als Facebook en Instagram. Zo worden onze volgers continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in ons woningaanbod.

Tijdens bezichtigingen worden kandidaat-kopers door de makelaar rondgeleid en draagt hij zorg voor uw privacy. Na afloop van de bezichtiging krijgt u dezelfde dag nog een terugkoppeling van de makelaar over zijn eerste indruk en bevindingen als gevolg van de rondleiding en het bezoek. Eventuele onderhandelingen geschieden in nauw overleg met u, waarbij u stap voor stap op de hoogte wordt gehouden over in welke fase dit proces zich bevindt.

De opmaak van de koopovereenkomst en oplevering van de woning inclusief begeleiding naar de notaris wordt geheel door ons kantoor verzorgd.

Wij hebben ook veel nieuwbouwprojecten in onze portefeuille. Onze nieuwbouwmakelaar is u graag van dienst met het begeleiden van de aankoop van een nieuwbouwwoning. Zij neemt graag de tijd voor u en begeleidt u op een persoonlijke manier van A tot Z.

Mocht u interesse hebben in meer informatie, nodigen wij u graag uit voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

Contact opnemen