Verkoop

 

Wat voor type woning u wilt gaan verkopen, of het nu gaat om een appartement, middenwoning, tweekapper of vrijstaande woning: onze makelaar komt graag bij u langs voor een vrijblijvend intake gesprek.

Tijdens dit eerste gesprek maken wij kennis met u en wordt de woning bekeken en beoordeeld. Op basis van onze kennis van de regionale markt en door onze berekening en vergelijking met referentie-objecten geeft onze makelaar een realistische en onderbouwde verkoopprijs.
In overleg met u en afgestemd op uw persoonlijke wens stellen wij een vraagprijs vast. Middels een informatiebrochure met uitgebreide beschrijving en een goede fotopresentatie wordt de woning gepresenteerd en in beeld gebracht.

Tevens wordt de woning op onze eigen site geplaatst alsook op de grootste en meest bekende onroerend goed sites:

  • FUNDA.nl
  • JAAP.nl
  • HUISLIJN.nl

Naast de plaatsing op diverse websites maken wij ook actief gebruik van social media kanalen als Facebook en YouTube. Onze volgers worden continue op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in ons woningaanbod. Uw woning wordt op Facebook geplaatst en wordt regelmatig gepromoot, zodat een zo groot mogelijke doelgroep wordt bereikt. Naast het plaatsen van nieuwsberichten als nieuw in de verkoop, verkocht onder voorbehoud en uitgelicht, maken wij ook gebruik van de mogelijkheid ontwikkelingen binnen de woningmarkt onder de aandacht te brengen. Daarnaast trachten wij onze volgers loyaal te houden door ook leuke woningmarkt gerelateerde content te plaatsen.

Tijdens bezichtigingen worden kandidaat kopers door de makelaar rondgeleid en draagt hij zorg voor uw privacy.
Na afloop van de bezichtiging krijgt u dezelfde dag nog een terugkoppeling door de makelaar van zijn eerste indruk en bevindingen als gevolg van de rondleiding en bezoek. Eventuele onderhandelingen geschieden in nauw overleg met u, waarbij u stap voor stap op de hoogte wordt gehouden in welke fase dit proces zich bevindt.
De opmaak van de koopovereenkomst, oplevering van de woning inclusief begeleiding naar de notaris, wordt geheel verzorgd door ons kantoor.

Mocht u interesse hebben in meer informatie, nodigen wij u graag uit voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!