Hypotheken

Het kopen van een huis gaat vrijwel altijd samen met het afsluiten van een hypothecaire geldlening. De hypotheekmarkt wordt steeds ondoorzichtiger. Er komen doorlopend nieuwe hypotheekvormen en varianten op de markt. Welke vorm het best bij u past, hangt helemaal af van uw persoonlijke en financiële situatie.

Is het daarnaast ook nog zo dat u op het moment van de aankoop een eigen woning bezit en wilt u de overwaarde van uw woning aanwenden voor de aanschaf van de nieuwe woning, dan zult u te maken krijgen met een tijdelijke overbruggingslening.

Aangezien wij o.a. nauw samenwerken met de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland zijn wij in staat u een passend advies te geven. Onze jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

Bel ons voor een gratis hypotheek berekening of een lasten vergelijking, met uw huidige hypotheek en bespaar mogelijk tientallen euro’s per maand. Het is tenslotte uw eigen portemonnee!