Over ons

Woon je of zoek je een woning in de regio Halderberge en Rucphen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Door onze jarenlange ervaring en hoogwaardige kennis kunnen we inmiddels wel stellen dat ons kantoor de alleskunner is op woongebied in de regio Halderberge en Rucphen. Zo bieden we een breed dienstenpakket aan op het gebied van aan- en verkoop van woningen, alsmede nieuwbouwprojecten, taxaties en hypotheken. Door onze kennis en regionale betrokkenheid weten wij als geen ander wat er leeft in deze markt, maar bovenal waar de behoeftes liggen van zowel de verkoper als koper van een woning.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit, efficiƫntie en het bereiken van een optimaal verkoopresultaat. Een persoonlijke en open benadering is waar wij voor staan, want wij zijn van mening dat persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen de basis vormen voor een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgever en makelaar.

Ons kantoor is aangesloten bij VastgoedPro, de beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals zijn verenigd en georganiseerd. De jarenlange expertise en deskundigheid van VastgoedPro vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag op ons kantoor uit voor een kop koffie, maar komen zelf uiteraard ook graag bij u thuis langs om onze werkwijze en dienstverlening te bespreken en toe te lichten.

Contact opnemen