Over ons

 
Ons makelaarskantoor is de alleskunner op woongebied in deze regio. Middels hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring kunnen we u helpen bij alle aspecten van het aan- of verkopen van uw woning.
Door onze kennis en regionale betrokkenheid weten wij als geen ander wat er leeft in deze markt, maar bovenal waar de behoeftes liggen van zowel verkoper als koper van een woning.Wij zijn aangesloten bij VastgoedPro, de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals zijn verenigd en georganiseerd.
De jarenlange expertise en deskundigheid van VastgoedPro vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.
Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor en wij komen graag bij u langs om middels een gesprek nader met u kennis te maken en onze wijze van dienstverlening te bespreken en toe te lichten.

Wilt u in onze regio dus anders, beter, nieuwer of verstandiger gaan wonen, dan hoeft u voortaan maar één naam te onthouden: Evers Makelaardij!