Willeke Joostenstraat 6, BosschenhoofdObject : vrijstaande woning met ondergrondse garage, carport, vrijstaand kantoor en tuinhuis
Bouwjaar : 1975
Perc. opp. : 1033
Woonopp. : 222
Inhoud : 897
Bijzonderheden : geen
Aanvaarding : in overleg.

Het kan snel gaan! Zelfs zo snel dat deze woning al verkocht onder voorbehoud is voordat wij deze konden presenteren op diverse sites.

Heeft u er zelf ook wel eens over nagedacht om uw woning te gaan verkopen? Nodig ons dan eens uit voor een geheel vrijblijvende gratis waardebepaling. Wij komen graag bij u langs!
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 0165 – 32 23 00.


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring