Het Domein, Bosschenhoofd
Aan de groene rand van Bosschenhoofd, op een van de mooiste plekken van het dorp, verrijst Het Domein. Zwaluwe Projectontwikkeling uit Hooge Zwaluwe ontwikkelt hier een complex van drie verdiepingen met de uitstraling van een landhuis ‘een heus landelijk domein’.

De twintig appartementen, in grootte variërend van 72 m² tot 106 m², worden gekenmerkt door een hoge mate van comfort en energiezuinigheid. Uniek is de sterke verbinding met de groene omgeving, onder meer dankzij grote glasoppervlakken en fraaie buitenruimtes. Mooie lichte woonkamers en een bijzondere groenbeleving zijn het resultaat.

Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een tuin, dakterras of balkon. Voor de appartementen zullen voldoende parkeerplaatsen en bergingen worden gerealiseerd.

Wij heten u van harte welkom in Het Domein. Misschien straks wel uw domein …

Ga voor meer informatie naar www.hetdomein.com.


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring