Alexiastraat, Sint WillebrordObject : 7 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning.
Koopsom vanaf : € 212.000,- k.k.
Bouwjaar : 2021
Perc. opp. : vanaf: 755 m² t/m 1625 m²
Bijzonderheden : bij kavel 5 zijn ook andere opties mogelijk: de koop van extra kavel tuingrond
Aanvaarding : per direct

Voor prijsoverzicht per bouwkavel kunt u de prijslijst in het tabblad 'prijslijst' raadplegen.

Bouwperceel
Unieke gelegenheid om op een gewilde locatie, aan de rand van Sint Willebrord op ruim bemeten kavels, een vrijstaande woning met bijgebouw te realiseren. Deze prachtige ruime kavels hebben een grootte van 755 m² t/m 1625 m². Het bestemmingsplan is recent onherroepelijk geworden, waardoor de ontwikkeling van woningen met als bestemming wonen geen belemmering gaat vormen. De bouwkavel ligt inmiddels bouwrijp voor u klaar om te starten met de bouw van uw toekomstige thuis.

De kavels zijn gelegen in het meest oostelijke gedeelte van St. Willebrord, nabij Etten-Leur en toegangswegen richting Randstad en België. Op steenworp afstand van alle denkbare voorzieningen: kortom wonen op topniveau!

Op de hoek Irenestraat – Clausstraat zijn drie mooie bouwkavels gerealiseerd, drie kavels aan de Alexiastraat en één kavel aan de Irenestraat, welke allen worden gekenmerkt door het ruime oppervlak. Neem voor uw beeldvorming een kijkje op de situatieschets.

Het ontwerp van de woning kunt u geheel inrichten naar eigen smaak en wens, zolang dit uiteraard past binnen de bouwvoorschriften van de Gemeente Rucphen. Zie voor meer informatie: bouwregels.

Voor een goede indruk van het perceel worden geïnteresseerden van harte uitgenodigd om een kijkje op de locatie te komen nemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring