ALLES VERKOCHT! Hoefstraat/Hogestede, ZeggeObject : Woonhuis
Koopsom vanaf : € 364.500,- v.o.n.
Bouwjaar : 2021-2022
Perc. opp. : vanaf: 312 m²
Woonopp. : 95 m².
Inhoud : 352 m³.
Bijzonderheden : geen.
Aanvaarding : 2021

Als kleine kern is de toegestane groei van het dorp Zegge al vele jaren minimaal, er mogen jaarlijks maar enkele woningen worden bijgebouwd. Voor ouderen en jongeren is het huidige aan
bod zeer beperkt. Dit bijzonder nieuwbouwplan “4 bungalows”, is dan ook zeker een unieke kans voor wie zich in dit mooie dorp wil vestigen! Uniek is het bouwplan bovendien door de ligging midden in het centrum en haar bijzondere kenmerken.


Zegge is een dorp in de gemeente Rucphen, in de provincie Noord-Brabant, en ligt gezien vanuit de overige vier dorpen die deel uitmaken van deze gemeente, aan de overkant van de Rijksweg. Het is een rustig en landelijk gelegen dorpje. De ligging kort aan de A58 maakt grotere steden goed bereikbaar. Op 5 km afstand ligt het centrum van Roosendaal en op 20 km het centrum van Breda, maar ook Bergen op Zoom en Tilburg zijn goed bereikbaar.


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring