De Hofstee, HoevenObject : Hoekwoning met eigen parkeerplaats
Koopsom vanaf : € 362.000,- v.o.n.
Bouwjaar : ca. 2020
Perc. opp. : 216 m² en 274 m²
Woonopp. : ca. 117 m² en 120 m²
Inhoud : ca. 478 m³ en 493 m³
Bijzonderheden : geen.
Aanvaarding : 2e helft 2021

Welkom in het mooie Hoeven!

In plan De Hofstee, aan de rand van het bourgondische Hoeven, worden 9 woningen gerealiseerd onder hoogwaardige architectuur. Het betreft hier twee blokken van vier rijwoningen die geschikt zijn voor zowel jonge gezinnen als ouderen én één seniorenwoning met garage.

Deze woning grenst aan de reeds gerealiseerde seniorenwoningen aan de Bovendonksestraat. Het heeft een spitsboogkap en een gebruikersoppervlakte van ca. 146 m². Het gehele woonprogramma bevindt zich op de begane grond. Op de bovenverdieping kunt u een extra badkamer creëren.

De rijwoningen bestaan uit twee hoekwoningen met een dwarskap, twee hoekwoningen met een langskap en vier tussenwoningen met eveneens een langskap. Ook bij deze woningen vindt u het volledige woonprogramma (wonen, douchen en slapen) op de begane grond. De eerste verdieping biedt verschillende mogelijkheden tot het realiseren van één extra slaapkamer, een berging en een badkamer. De woningen hebben een gebruikersoppervlakte van ca. 116,5 m² tot ca. 124 m². Parkeren doet u op eigen terrein, aan de voorzijde van uw woning.

De woningen hebben een heerlijke tuin en staan aan de rand van een prachtige bosrijke omgeving met fijne wandel- en fietsroutes. De basisschool, sporthal en sportvelden liggen op loopafstand en ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u het dorp niet uit. Ontwikkelaar van De Hofstee is Bouwonderneming Hoendervangers B.V te Oud Gastel. De Hofstee wordt i.s.m. Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch gebouwd. Ook dit bedrijf hanteert, sinds de oprichting in 1933, een hoog kwaliteitsniveau. Het is een veelzijdige endeskundige bouwer.

De verkoop van de woningen aan De Hofstee wordt begeleid door ons, Evers Makelaardij in Bosschenhoofd. Ons kantoor kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en efficiëntie. Wij begeleiden ubij het nemen van moeilijke beslissingen en geven uitleg over de koopovereenkomst, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Inschrijven

Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent over het project als wij en dat u belangstelling heeft voor één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling kunt u kenbaar maken door het voorkeur/keuzeformulier volledig in te vullen en in te leveren bij ons kantoor. Graag ontvangen wij dit formulier uiterlijk maandag 4 november 2019 om 12.00 uur.

Op maandag 11 november 2019 vindt de toewijzing plaats. Dit geschiedt aan de hand van de door u opgegeven bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor hetzelfde bouwnummer hebben uitgesproken zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning.

 

Wanneer bericht

Indien een bouwnummer aan u is toegewezen wordt u hiervan vanaf 11 november 2019 telefonisch op de hoogte gesteld. Tijdens dit telefoongesprek maken we ook graag met u een afspraak voor een informatief gesprek met de makelaar.

In dit persoonlijk gesprek lichten wij u het project en de woning toe en informeren wij u verder over alle aspecten van het aankopen van een nieuwbouwwoning. Ook bespreken we met u de reserveringstermijn en spreken we met u af wanneer u definitief moet beslissen om de woning wel of niet aan te kopen.

Mochten wij onverhoopt voor u geen bouwnummer kunnen reserveren wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst en wordt u benaderd zodra een woning voor u is vrijgekomen.


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring