JACOBSVELD FASE III: Pastoor van Breugelstraat, BosschenhoofdObject : twee onder een kap woning met garage. Verkocht o.v.
Koopsom vanaf : € 312.500,- v.o.n.
Bouwjaar : ca. 2019
Perc. opp. : ca. 313 m²
Woonopp. : ca. 145 m².
Inhoud : ca. 536 m³.
Bijzonderheden : geen.
Aanvaarding : 2019

Uw laatste kans om te gaan wonen in de prachtige wijk Jacobsveld te Bosschenhoofd.   In deze laatste fase worden 7 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd; Aan u de keuze hoe de indeling gaat worden; ·         badkamer met douche en/of ligbad ·         separaat toilet ·         liever 2 grote slaapkamers i.p.v. 3 ·         met een gasaansluiting of kiest u voor een warmtepomp ·         bouwt u deze toch al zeer ruime woningen direct uit? Kortom alle mogelijkheden zijn aanwezig er om deze woningen geheel naar uw wens te maken.   De bouwstijl sluit naadloos aan op de eerder gerealiseerde woningen in fase I en II op het Jacobsveld. Rondom het pleintje zijn 2 speciale woningen gepland; die qua architectuur en kleur de eyecatchers van de wijk gaan zijn.  www.jacobsveld.nl      


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring