Jacobsveld fase III, BosschenhoofdObject : Jacobsveld fase III is volop in de voorbereiding

Jacobsveld fase III is volop in de voorbereiding, woningen in de stijl van de voorgaande fases maar méér inhoud en op ruimere kavels gelegen, 2/1 kap woningen en vrijstaande woningen waarbij 2 grote opvallende vrijstaande woningen! De vrijstaande woningen zijn rondom volledig vrij.

Prijzen 2-onder-1 kapwoningen  ca € 320.000,-

Vrijstaande woningen ca. € 410.000,-

 

Schrijf nu al vast in en geef je voorkeur aan!

 

voor meer info www.jacobsveld.nl


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenBel mij voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring