Bossche Hofje, OudenboschObject : 13 moderne stadswoningen
Prijzen vanaf : € 219.000,- v.o.n.
Bouwjaar : 2019
Perc. opp. : vanaf 104 m²

In opdracht van JAWELBOUW en in samenwerking met Gemeente Halderberge is er een plan ontwikkeld voor 13 woningen en 27 parkeerplaatsen op een voormalige opslaglocatie/loods. De nieuwbouw is een impuls voor het wonen in nabijheid van het centrum van Oudenbosch en vormt een natuurlijke uitbreiding in de bestaande woon-/werk-dynamiek van de directe omgeving.

De grondgebonden koopwoningen ( 2 hoek- en 11 tussenwoningen) worden gerealiseerd in een eigentijdse stijl met een knipoog naar jaren '30 stijl, gerangschikt in een verspringend rijtje. Iedere woning in de rij is uniek.
De kopwoningen zijn te verkrijgen met mogelijk individuele uitbreidingsopties voor verschillende doelgroepen.

De woningen zijn gelegen aan een woonerf-achtige straat. Geen doorgaand verkeer, wel ontsluiting naar de achterliggende wijk voor voetganger en fiets.

Voor materialisering is er gekozen voor een divers, maar gebalanceerd materialenpalet. Materialen die verwijzen naar "het historische karakter" van de binnenstad. Een roodpaars, bruinzwart genuanceerde steen, alsmede geelbrons genuanceerd met een passende voeg in combinatie met roomwitte accenten voor de dakkapellen en de boeiboorden.
De dakpannen zijn antracietkleurig. De hoekwoning op de kop krijgt een fraaie erker, de hoekwoning op het einde wordt uitgevoerd met een tuinmuur als een erfafscheiding voorzien van een fraaie caport.

De architectuur van de daken en detaillering van goten en erkerkozijnen is geïnspireerd op sfeer en uitstraling uit jaren '30. Gezien het indiviule karakter van de woningen is er ook een eigentijdse variant toegevoegd aan het rijtje.
Dit geeft in totaliteit een zeer eigen uitstraling aan deze woonoase.

 


Ik wil meer informatie ontvangenBel mij voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring