Jacobsveld, fase III, kavels, Bosschenhoofd
De kans om naar eigen wensen en inzicht uw droomwoning te realiseren!

Met de verkoop van de eerste 3 bouwkavels is een start gemaakt met het voltooien van plan Jacobsveld.

Met de bouw van de eerste en tweede fase is een sfeervol plan gerealiseerd met een gevarieerde bebouwing, er zijn rij-woningen, 2-onder-een-kapwoningen en royale vrijstaand-geschakelde woningen in jaren-dertig-stijl; door de opzet van dit plan is wonen  in allen rust en in een veilige woonomgeving gegarandeerd

In deze 3e fase krijgt u de kans om geheel naar eigen inzicht en wens uw droomwoning te realiseren; ruime kavels met tuinligging op het westen garanderen volop zon.

De kavels zijn gesitueerd aan de Pastoor van Breugelstraat en vormen straks mede het aanzicht van deze mooi wijk.

Bosschenhoofd is pittoresk en straalt rust uit wat een aantrekkingskracht heeft op woning zoekenden ook van buiten de gemeente Halderberge;  in de directe omgeving vindt u bijv. Breda International Airport, beter bekend als vliegveld Seppe; ga eens een drankje doen bij De Cockpit en geniet van het uitzicht, lekker eten en een luxe high tea, dat kan bij restaurant De Haard en bij Eeterij Stroop, neem een verfrissende duik bij Molecaten Park Bosbad en geniet op de fiets van een bosrijke omgeving.

Schrijf u snel en wij plannen op korte termijn een persoonlijk gesprek met u in.

MEER INFO:

www.studio-073.nl/fase3.


KAVEL PASPOORT PDF:


KAVEL 1 KLIK HIER

KAVEL 2 KLIK HIER

KAVEL 3 KLIK HIER


PRIJZEN EN KAVELOPPERVLAK: KLIK HIER


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenBel mij voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring