Vredepark 8, OudenboschObject : vrijstaande woning met garage en kantoor.
Vraagprijs : € 550.000,- k.k.
Bouwjaar : ca. 1976
Perc. opp. : 606 m²
Woonopp. : ca. 168 m²
Inhoud : ca. 695 m³
Bijzonderheden : de woning is voor meerdere doeleinden geschikt, bijvoorbeeld aan huis gebonden beroepen. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en op de begane grond 2 à 3 kantoor/werkruimten/slaapkamers. Een kleine strook tuin wordt gehuurd van de Gemeente.
Aanvaarding : in overleg.

Vredepark 8 te Oudenbosch betreft een vrijstaande woning met garage (of berging naar keuze) en twee (of drie) kantoren/werkruimten/slaapkamers, gelegen in de populaire woonwijk Velletri. De woning beschikt over een ruime garage die naar wens kan worden gesplitst in een derde kantoor en een berging. Vanzelfsprekend zijn de kantoren tevens als werkruimten of als slaapkamers te gebruiken. Het pand is ideaal voor een aan huis gebonden beroep, zoals dat ook in de afgelopen periode het geval was. De woning is daarnaast uitgerust met 13 zonnepanelen. De tuinstrook die gehuurd wordt van de Gemeente bedraagt 98 m².

Het pand bevindt zich op enkele honderden meters loopafstand van het centrum van Oudenbosch met diverse voorzieningen, zoals o.a. winkels, scholen en een kinderopvang. Daarnaast heeft Oudenbosch een bloeiend verenigingsleven en velerlei sportclub zoals tennisvereniging, hockeyclub, voetbalclub e.d.. Oudenbosch beschikt over een goed openbaar vervoer en heeft ook een NS station, daarmee zijn de grotere steden zoals Breda, Roosendaal en Etten-Leur gemakkelijk bereikbaar. De uitvalswegen A-58 Bergen op Zoom/Eindhoven en A-16 Rotterdam/Antwerpen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.


Bouwaard

Traditioneel gebouwd, is opgetrokken uit gemetselde spouwmuren, onderlaten kap met pannen gedekt. De slaapkamer en garage zijn voorzien van plat dak met bitumen gedekt.

Verwarming : hr cv combi-ketel, merk Nefit, bouwjaar 2000.
Warmwatervoorziening : idem.
Kruipruimte : uitgerust met kruipruimte.
Isolatie : vloer-, spouw-, dak-isoaltie, combinatie van kunststof en hardhouten kozijnen die geheel zijn voorzien van dubbele beglazing, ook in de garage. 
    De begane grond is grotendeels voorzien van rolluiken.

Indeling en afwerking per ruimte
BEGANE GROND: - beton vloer  
     
Hal/entree vloer : beton
  wanden : stucwerk
  plafond : stucwerk
  diversen : geeft toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toilet, kantoor, garage, garderobenis en meterkast.
 
Meterkast 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtstroom.
 
Toilet vloer : tegels
  wanden : tegels
  plafond : stucwerk/ gips delen
  diversen : wandcloset en wastafel.
 
Woonkamer vloer : tapijt
  wanden : stucwerk
  plafond : stucwerk
  diversen : sfeervolle L-vormige woonkamer met open haard. Tevens trapopgang naar de eerste verdieping en een schuifpui die toegang geeft tot het zitterras in de tuin.
 
Kantoor 1 vloer : tapijt
  wanden : stucwerk
  plafond : stucwerk
       
Kantoor 2 vloer : tapijt
(annex slaapkamer) wanden : stucwerk
  plafond : gips delen
       
Keuken vloer : tegels
  wanden : stucwerk
  plafond : stucwerk
  diversen : dichte keuken met eetbar en twee wandopstellingen:
       
      Hoek opgestelde wandopstelling v.z.v.:
      wand, onder kasten en lades
      houten werkblad
      dubbele r.v.s. spoelbak
      keramische kookplaat
      afzuigkap
      oven
      koelkast
      vriezer
       
      Recht opgestelde wandopstelling v.z.v.:
      wand, onder, kasten en lades
      houten werkblad
      r.v.s. spoelbak
      vaatwasser
 
EERSTE VERDIEPING: - beton vloer
Overloop vloer : tapijt
/ vide wanden : stucwerk
  plafond : stucwerk
  diversen : geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer.
 
Slaapkamer vloer : tapijt
  wanden : stucwerk
  plafond : spuitwerk
  aantal : 4
  diversen : een slaapkamer is v.z.v. design radiator, diverse slaapkamers beschikken over kastenwanden en bergruimte in de dakschuinten.
 
Badkamer vloer : tegels
  wanden : tegels
  plafond : stucwerk/ gips delen
  diversen : wastafel met meubel
      douche cabine
      wandcloset
      design radiator
      mechanische ventilatie
  bijzonderheden : de badkamer geeft toegang tot een separate cv-ruimte met standplaats cv-ketel.
 
GARAGE (optioneel, kantoor 3 met berging)
  vloer : beton
  wanden : stucwerk
  plafond : gips delen
  diversen : de garage is bereikbaar via eigen ruime verharde oprit met toegang tot de hal.
  bijzonderheden : omvormer zonnepanelen
 
Omdat ook de garage is uitgevoerd met geïsoleerde spouwmuren, twee grote ramen voorzien van dubbel glas alsmede voorzien van verwarming, is het eerste deel te gebruiken als derde kantoor, de overige ruimte welke resteert kan worden gebruikt als berging.
De scheidingsmuren tussen kantoor 2 en de hal, alsmede tussen kantoor 2 en kantoor 3 zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuren met het oog op de grootst mogelijke reductie van geluidsoverdracht, met het oog op privacy.
 
TUIN
Het pand beschikt over een tuin rondom de woning. De voortuin is voorzien van een oprit en is aangelegd middels plantenborders en sierbestrating. De achtertuin is op het oosten gelegen en geheel omsloten, bijzonder sfeervol aangelegd middels plantenborders, grasgazon en sierbestrating. De tuin beschikt over een tuinhuis met betonnenvloer, diverse zitterrassen en een vijverpartij. De woning beschikt over drie zonneschermen en biedt een grote diversiteit aan bloemen en planten.
 

 


Financiering

Indien U het op prijs stelt kunnen wij voor U een kosteloze hypotheekberekening maken. Onze jarenlange ervaring op het gebied van financieren staat borg voor kwaliteit, vandaar dat wij op basis van uw persoonlijke en financiële situatie een op maat gesneden advies kunnen presenteren.

N.B. Aan deze zo nauwkeurig mogelijk gemaakte omschrijving van het onderhavige pand, kunnen geen rechten worden ontleend. Dienaangaande aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Reactie: Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarborgsom/Bankgarantie: Bij een verkoop nemen wij standaard in onze koopovereenkomst de verplichting op tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom.


Ik wil meer informatie ontvangenNeem contact met mij op voor een afspraak voor een bezichtiging

 Ik ga akkoord met de privacyverklaring